Stijn Mertens "Needy greedy Stijn"

Bariton

 

Deze jongen is het prototype van de moderne consument. Zijn geluk meet hij aan zijn bezit, hij wil dan ook alles bezitten en dames en heren hij bezit ook zowat alles. Een echte fashion-victim beladen met allerhande prullaria, nieuwste gsm, laatste design-kleding, minstens 5 vrienden en een fluwelen baritonstem.

Tom Cavens "Ticking Timebomb Tom"

Contra-tenor / giller

 

Met deze mastodont wil je geen ruzie! Hij beschikt over een onmetelijke kracht en is in staat tot grenzeloze razernij, een gevaarlijke combinatie. Al zijn energie kanaliseert hij (voorlopig) in zijn hemelshoog engelengezang. Als je deze contratenor hoort zou je hem willen kussen, wij raden u aan dit eerst vriendelijk te vragen!

Roeland Van Rooy "Love-handle Roeland"

Tenor

 

Deze man eet werkelijk alles en dat op ieder moment van de dag of de nacht. Zonder maat te houden neemt hij grote hoeveelheden voedsel tot zich, maar ook op andere vlakken dicteert zijn gulzigheid zijn leven: uitdagingen en engagementen die zijn richting uitkomen verslindt hij met huid en haar. Roeland, de (goed doorvoede) stuwende kracht van de groep...

Dries Raeymaekers " look at- me, that means you! and you!..."

Tenor

 

Jaloers op de blinkende gadgets van Stijn, op het sexy sikje van Rik, op de power van Tom, op de energie van Roeland en op het gemak waarmee Geert zingt. Op alles en iedereen is hij jaloers.

 

Maar deze jaloezie was nu net de drive' die van deze man de performer hebben gemaakt die hij nu is, hebt u hem al gezien? Om jaloers op te zijn!

Rik Donckers "hardcore Ricky"

Vocale percussie/Bariton

 

Men zegt dat elke man om de 7 seconden aan seks denkt, wel dan is Rik wiskundig gezien het equivalent van zo'n 10 mannen. Deze man straalt zelf ook een overdosis aantrekkingskracht uit. Met een X-factor van boven de 8 (op de schaal van Richter) zal het u niet verwonderen dat hij vocaal percussionist is met zulke lippen.

Geert Daneels "Mellow Geert "

Bas

 

Slapen put hem uit. Kabouter lui heeft zijn meerdere gevonden.

 

Kent u het gevoel om languit in uw zetel te liggen, te lam om uw leeg blikje bier te gaan vervangen, als een zombie kijkend naar het testbeeld en dat tot 's morgens vroeg? Met dezelfde gelatenheid en hetzelfde gemak draagt deze bas elk nummer en vult hij de ledigheid op met zijn diepe grondtonen.